Tää on kyllä ollut ihan mieletön vuosi. Niin paljon kaikkea on ehtinyt tapahtua, että ihan kärryiltä olen ehtinyt tipahtaa. huh. Silti ol...

0 Comments
Tää on kyllä ollut ihan mieletön vuosi. Niin paljon kaikkea on ehtinyt tapahtua, että ihan kärryiltä olen ehtinyt tipahtaa. huh. Silti olen innoissani kaikesta ja myöskin tulevasta vuodesta. Oman kodin rakentaminen vaatii aikaa sen olen huomannut ja erilaiset kommellukset kivittävät tai tasoittavat elämän kulkua. Iskin kyllä pahemman kerran sementtiä rattaitteni alle, mutta siitä ollaan silti juostu. Bucket listiä on rustailtu ja elämästä yritetään nauttia viinipullojen kera. Löysinpä siis pienen palstan jossa oli virsiä, oliko vuotesi onnistunut. Saa nähdä oliko se? Keskityit enemmän, mitä halusit kuin siihen, mitä et halunnut, sekä-että, olisihan hyvät kokemukset jääneet kokematta ellen olisi halunnut ostaa keikkalippuja ja yllätysbusseja ympäri suomea, vaikka lopputuloksena pankkitilille jäikin vain se 6 euroa joka kerta voi että..  

Otit riskejä, vaikka sinua pelotti. Vaikka lopputulos olisi ollut minkälainen hyvänsä, tiedät tehneesi sen, mikä on sinulle hyväksi, kyllä. Otin aivan tolkuttomasti riskejä tänä vuonna ja en oikeastaan osannut odottaa mitä niistä valinnoista voi tulla. Uskon kuitenkin, että on sellainen mystinen kohtalo joka tuo niitä valintoja eteen valittavaksi ja ohjaa sen mukaan ja kyllä, olen kasvanut niiden valintojen kautta kovin paljon. Osaat iloita, kuinka pitkälle olet tullut, juuri silloin, kun tekee mieli romahtaa lopullisesti kasaan itken ehkä helpotuksesta ja onnesta että ei hitsit tänne asti ollaan päästy ja eteenpäin vielä on matkaa. Iloinen kaikesta tästä todella.  

Et ota itseäsi yhtä vakavasti kuin ennen. Osaat nauraa itsellesi ja löydät huumoria monista tilanteista, tämä on ehkä suurinta mitä olen oppinut ja minkä kanssa minulla on vielä opittavaa. Vaikka kompastun ostoskeskuksessa tai kävelen vahingossa valkoista tolppaa päin osaan sanoa sen suomalaisen "Oho", ja nauraa hiljaa. Hiljaa olen opetellut löyhentämään ohjaksia ja nauttimaan elämästä ! Olet päästänyt irti turhasta vihasta, tämä on periaatteessa minulle henkeen ja vereen jo ennestäänkin. En halua vihata ketään ja uskon jokaisessa olevan edes murusen verran hyvää. Vaikka nyt näin vuoden lopussa olenkin julmettuman väsynyt ja stressaantunut niin on kyllä tullut kiukustuttuakin herkemmin. Äh.  

Hymyilet enemmän - jopa yksin ollessasi, mitä tähän lisäämään, hymyilen ja hymyile sinäkin ! Osaat arvostaa käsillä olevaa hetkeä ja olet kärsivällisempi kuin aiemmin, tätä olen opetellut jonkin aikaa (vuosia) ja nyt on saavutettu tila jossa oikeasti nautin antaumuksella sitä mitä on tässä läsnä nyt, koska vuosien varrella olen oppinut huomaamaan että jok' ikinen asia on vain hetkellistä. Carpe diem ja niin edelleen. Nautit seikkailusta, hell yeah i do. Toinen nimeni on seikkailu ja sieluni on levoton, se halajaa tuntemattomia kaupunkeja ja katuja ja ihmisiä.

Kuten mainistin bucketti lististä on sinnekin jo ehtinyt kertyä kaikenlaista. Ne ovat pääsääntöisesti materiavapaata. Nautin enemmän hetkistä ja herkistä hymyistä ja suruista kuin tavarapaljoudesta johon hukkuu jos toinenkin. Enkä ole ankara itselleni sen listan suhteen jokainen aikanaan ja jos joku ei toteudu kyllä sille oma rakonsa joskus löytyy. Kuten tikkukirjaimin kirjoitettu Rakasta elämää vielä hiukan lisää, niin että tuntuu ! sekä tilaan kiinalaista, juon hyvää viintä, huono elokuva ja hyvä seura. saatika aina on hyvä hullutellan hieman enemmän!

Oi melkein unohdin, yhden toivomuksen painan tälle verkkosivustolle on se, että tartun kameraan useammin ja pyrin rakentamaan tätä. Toivottavasti sovin tänne vaippamammojen ja jokavuotisten syysmallisto blogien joukkoon. En tätä henkeen enkä vereen kirjoita, jos se on toteutuakseen se toteutuu. Jos ei, - !


You may also like

Ei kommentteja: