Näillä mä selviin talvesta ! smoothiet ja fruitiet on kyllä melkein maailman helpoin välipala, ja paras vaihtoehto pikku herkkun...

0 Comments

Näillä mä selviin talvesta


! smoothiet ja fruitiet on kyllä melkein maailman helpoin välipala, ja paras vaihtoehto pikku herkkunälkään...

! pehmeimmät, lämpimimmät ja mukavimmat housut i k i n ä

! kuvasin tähän muutaman mun talvipukeutumisen kulmakivikokoelmasta; neuleet! Tää tuskin tarvii hirveesti selittelyjä, mä en vaan pysty olemaan rakastamatta niitä.

! kun mä löysin mun vanhan iPodin kuulokkeet jostakin, mun fiilis oli kuin uudestisyntynyt, haha! Heipparallaa vaan Nokian huippulaadukkaat  kuulokkeet :-)
  

! kumpa tää ei koskaan loppuisi…

! poninhännät (en oikein tiennyt, onks ponnari tähän oikea ilmaisu :-D) on kyllä pelastanu mun huonon hiuspäivän useemmin kuin kerran viikossa.

! sain kummitädiltä joululahjaks Biothermin lahjapakkauksen ja oon kyllä tosi tykästynyt tähän kasvovoiteeseen. Mulla on kyllä rasvainen iho muuten, mutta poskien seutu on jopa kivuliaankin kuiva, mut tää on ollut iso apu!

! salaatit tuo sitä pientä kesän makua pimeeseen talveen. Tein niitä tossa aikasemmin paljon ahkerammin, kuin tällä hetkellä ja pitäis vähän ryhdistäytyä…
  

! toi Vaatteet.shopin takki on roikkunut mun mukana lähes poikkeuksetta, ja se on kyllä näköinenkin… Kävin pari päivää sitten hakemassa mustan samanmoisen, mun uuden takin kaveriksi! ;-) Niistä kuulette varmaan myöhemmin.

! lumi oli ihana piriste silloin joulun aikaan, mutta nyt siitä on jo vaan riesaa… Toivottavasti sitä ei enää tuu!

! joulu. No words needed.

! nää on noita smoothieitakin helpompi välipala; banaani-kananmunaletut. Nam!

! ihanat auringonlaskut, tosin aika harvinaista herkkua...

! innostuin aika kovasti näistä kännykkäpostauksista, heh… Niitä varten on vaan niin helppo napsia kuvia :-)

! mun Tukka terveeksi -prokkiksen ykköstukijat! Varsinkin toi kuivashampoo. Harmi, että sekin loppuu aikanaan, ja ostin jo kokeiluksi toista merkkiä. Sormet ristissä, että tulis yhtä vahva rakkaussuhde
  Tää koruteline on vaan parin päivän takainen ostos, mut se on niin magee, että oli pakko tulla jakamaan siitä pari kuvaa… :-)

Mitäpä näitä sen kummemmin enää selittelemään!


You may also like

Ei kommentteja: