Wou … Aika menee niin nopeesti, etten oo ehtiny edes ajatella koko asiaa. Kuitenkin nyt, kun vihdoinkin oon päättänyt yrittää uudestaan, ...

0 Comments
Wou… Aika menee niin nopeesti, etten oo ehtiny edes ajatella koko asiaa. Kuitenkin nyt, kun vihdoinkin oon päättänyt yrittää uudestaan, huomaan raapustelleeni täällä edellisen kerran vähän yli kahdeksan kuukautta sitten. Mitä mä sitten oon tän vajaan yhdeksän kuukauden aikana tehnyt? Ajanjakso huhtikuulta kesäkuuhun on vähän pimennossa, sillä mun silloinen kännykkä on sanonut itsensä irti imaisten syövereihinsä kaikki kuvalliset todisteet tuolta ajalta, mutta on mulla sentään muutamia satunnaisia juttuja sieltäkin tallella!
 
Päätin siis, että alotan tän homman kertailemalla 64 kuvan kanssa (huom! yli 240 päivää ja 64 kuvaa, joista liian suuri osa selfieitä) mun menneen kesän ja kuluneen syksyn tapahtumia.
Ensin kuitenkin haluisin vähän availla tätä mun päätöstä alottaa uudestaan tai jatkaa siitä mihin maaliskuussa jäätiin, miten sen kukin ottaa! Oon tässä pimeiden syysiltojen aikana selaillut yhtä jos toistakin blogia ja sitä kautta alkanut mietiskelemään; voisinko mäkin kirjotella taas? Jotkut kaverit on ehdotellu kirjoittelemisen jatkamista, mutta tähän mennessä mä oon lähinnä vaan ottanut noi jutut toisesta korvasta sisään ja samaan hengenvetoon antanut niiden valua toisesta ulos. Nyt kuitenkin mä vihdoin päätin koota kaiken rohkeuden ja oikeesti yrittää! 
 
Tää blogin sisältö tulee ehkä vähän  entisestä muuttumaan, koska oonhan mä tässä kokenu aika suuria elämänmuutoksia. Postaustahtikin saattaa olla melko verkkainen, koska mä haluan pyrkiä siihen, että laatu korvais tässä kohtaa määrän. Aika perisuomalainen mainospuhe, "no ei nyt oo pakko kiinnostua…", mutta mä toivon vilpittömästi, että mahdollisimman moni vanhakin lukija jatkais seurailemista! :-)

HUHTIKUUSTA MARRASKUUHUN

▲ Mä oon muuttanut pois kotoa. Se on varmaan suurin juttu, joka on tässä välissä ehtinyt tapahtua. Mä siis lähdin suureen maailmaan kesäkuussa ja oon siitä saakka asustellut Kuortaneella. Kyllä mä silti ehdottomasti pidän mun kotina Saloa. ▲ Mä oon reissannut pelireissujen myötä ympäri Eurooppaa;   Oon käynyt Italiassa, Ruotsissa, Englannissa ja Virossa. ▲ Mä pääsin pois peruskoulusta vähän päälle ysin keskiarvolla. ▲ Söin kuluneen kesän aikana enemmän vesimelonia, kuin varmaan koko elämäni aikana…
 
▲ Oon kiinnostunut ja innostunut ruuanlaitosta ihan uudella tavalla, hehee! ▲ Kuluneena kesänä mä myös opettelin vähän TV-sarjojen seuraamista; Kostoa ja Carrien päiväkirjoja tuli katottua jakso jos toinenkin. ▲ Huhtikuussa me voitettiin b-tyttöjen SM-kultaa! ▲ Oon hullaantunut savustetusta lohesta kovemmin, kuin laki sallii. ▲ Oon viimeinkin oppinut venyttämään hiusten pesuvälin joka toiseen päivään. 
 
▲ Elokuussa mä pelasin EM-kisoissa, mikä on ehdottomasti yks hienoimmista kokemuksista, vaikka menestystä sieltä ei tullut paria erävoittoa enempää. ▲ Mä oon oppinut paljon harkitsevammaksi rahankäyttäjäksi, ja huomaan sen nykyään etenkin, kun käyn (lue: hyvin harvoin) shoppailemassa! ▲ Oon päässyt viimeinkin Nokian puhelimista eroon! Mä oon siis nykyään iPhonen onnellinen omistaja, vihdoinkin! ▲ Oon aloittanut siis lukion ja heti ensimmäisen jakson jälkeen mä kyllä huomasin, ettei se tuu menemään yhtä helposti, kuin yläaste… :-D ▲ Oon liittynyt VS bodymistien ja vartalovoiteiden käyttäjien kerhoon, hehe… 

▲ Tosiaan, iPhone vei mun snapchat- ja selfielukemat ihan uudelle tasolle… :-D ▲ Onnistuin loihtimaan mun huoneesta aika kivan kämpän itselleni! Lähtökohdat oli suhteellisen haastavat; kaikki pinnat oli keltaista mäntyä ja sen lisäksi mun lattia ja vaatekaapit on siniset. Tuutte näkemään vielä, ettei mitkään nätit siniset… ▲ Tein maailman parasta mango-guacamolea! Se upposi myös avokadon makua vihaavalle rakkaalle ystävälleni, mikä kertoo siitä, että toi on oikeesti hyvää. Mulle sitä nyt kiitti! ▲ Musta on tullut paljon stressaantuvampi ihminen. Ehkä ihan hyväkin; en enää unohtele asioita tai oo myöhässä!

▲ No okei, tähän on pakko laittaa yks juttu, mitä en oo tässä välissä tehnyt; täyttänyt 16 vuotta… Onneksi se on edessä ensi keskiviikkona, jee! ▲ Oon tummentanut mun tukkaa muistaakseni pariin otteeseen. Viimeks mä tein sen syyslomalla ja alan taas pian muistuttaa punapäätä. ▲ Oon oppinut syömään raejuustoa! Pienempänä tungin sitä ihan joka ruokaan ja kyllästyin siihen. Nyt oon kuitenkin opetellut pikkuhiljaa syömään sitä ja vieläpä ihan menestyksekkäästi! :-D ▲ Mulla ei oo tähän mennessä ollut vielä yhtäkään reaaliaineen kurssia; pelkästään kieliä ja matikkaa!
 
▲ Oon ollu toistaiseksi pisimmässä herkkulakossa mun elämän aikana! :-D Jouluna irrottelen kunnolla, haha. ▲ Meillä oli PM-kisat Englannissa, Ketteringissä. Sieltä tuomisina meillä oli kultaa, viime vuoden pronssi siis kirkastettiin, jee! ▲ Oon tutustunut hirveen moneen uuteen ihmiseen ja mulle on tullut monia läheisiäkin uusia ihmissuhteita. Sitä vastoin oon myös huomannut, miten vaikeaa on osoittaa välittävänsä ja miettivänsä toisia ihmisiä, koska joka päivä ei jaksa vaan jutella… ▲ Oon tullut varsinaiseksi neulehamsteriksi, hehe… Mutku ne on niin lämpimiä!



Oon mietiskellyt, että lähtisin viemään tätä hommaa uudestaan käyntiin vähän erikoisemmilla postauksilla! Ei siis mitään tajunnanräjäyttävää, jonkin sortin höpöttelyä ainakin luvassa! :-)


You may also like

Ei kommentteja: