Tänään oli hyvä päivä! Voin todeta sen tässä koneella kirjotellessani hymyssä suin, koska mun vieressä on mun rippimekko, joka tuli ...

0 Comments
 
Tänään oli hyvä päivä! Voin todeta sen tässä koneella kirjotellessani hymyssä suin, koska mun vieressä on mun rippimekko, joka tuli tänään. Se vastaa täysin mun ajatusta mun unelmien rippimekosta, ja laitan siitä varmaan jotain kuvaa tännekin, tai sitten säästän yllärin ihan konfiskuviin asti... ;-) Toisaalta, mun moni kaverikin on sen jo nähnyt, joten tuskin se mikään kummempi salaisuus on. 
Eilen ja tänään mä oon kumpanakin päivänä treenannut kahdesti päivässä, syönyt iiiiihanaa grilliruokaa, pari litraa mansikoita per päivä, chillaillut OnePiecessä ja pelannut Candy Crushin tasoa 181, argh! Se on mahdoton :-D Aika laiskottelulta kuulostaa, treenejä lukuunottamatta... No, sitä se on kyllä ollutkin, sillä mulla ei oo virtaa lähteä heilumaan mihinkään, mutta huomenna ois vapaapäivä ja piitkästä aikaa nään Amandaa. IHANAA! 
Tälläsiä on mun kuulumiset näiltä parilta päivältä. Ootte nyt saanu muutaman postauksen aika tiuhaan tahtiin, mutta torstaina lähdenkin loppuviikoks leireilemään Kisakallioon, joten näkyillään taas sunnuntaina - tsauu!


Päätin tässä sängyllä maatessa kokeilla tällästä 3D-muokkausta, ja tää onnistu mun mielestä ihan hyvin ensikertalaisen kädentyöksi! Oon nimittäin aika kehno muokkailemaan kuvia, ja muokkaankin mun kuvat yleensä vaan ihan Picasalla... :-D No, sillä saa ihan hyvin laitettua kontrastia, valoa ja terävyyttä. 
Jottei tästä kuitenkaan tulis ihan vaan höpöttelyä kuvien muokkauksesta, niin mä pyydän teitä kertomaan, millaisia erikoispostauksia te haluisitte multa! Oon innokas toteuttamaan vaihtelun vuoksi kaikennäkösiä postauksia, lukuunottamatta videopostausta. Pistän kans kyselyn tohon sivupalkkiin, joten siihen vastauksia myös, ja jos siinä ei omaa toivetta lue, niin pistäkää kommenttia tulemaan. :-) Ehdin toteuttelemaan niitä tässä parin viikon sisällä, joten mielipiteitä tulemaan!

 

Rippijuhlaa

 

Stockmann / joku turkkilainen pikkuputiikkiStadium lentokenttä/lentokenttä/Headline/Headline/HeadlineSokos
Heissan! Tänään oltiin mun kummitädin tyttären rippijuhlissa päivällä. Oli kivaa nähdä pitkästä aikaa hyvän ruuan merkeissä, nimittäin muhun vaikutuksen teki, muiden ruokien lisäksi, erityisesti toi savulohi ja täytekakku - nam! Tänään oon syöny sen lisäks mansikoita varmaan 3 litraa, heh... Lisäks illemmalla Alisa tuli käymään meillä, ja itkuhan siinä tuli. Ei olla nähty kuukauteen ja oli niiiiin ihanaa nähdä pitkästä aikaa, ja juteltiin kaikenmaailman juttuja läpi, mutta paljon jäi vielä juttelematta! Olet rakas, pus. 
 
Laitoin tähän postaukseen kans noita mun ostoksia viimeajoilta, noista ostoksista Turkin reissulta tarttui toi finnienpoistoaine, hajuvesi ja Jack Danielsin toppi. Mä oon tyytyväinen, että löysin noi, enkä tarvinnutkaan enempää. :-) Lisäks tossa on mun kauan etsimä pitsipaita (tai no, sen tyylinen) ja löysin vielä Stockalta -40 %! Myös oon tykästyny noihin suoristaviin hiustenhoitotuotteisiin, shampooseen ja hoitoaineeseen. Ton mansikan tuoksuisen ihorasvan sain kampaajalta kaupan päälle, ja siitäkin tykkään! :-) Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, toi Yankeesin lippis, jonka mä hankin reissua varten lähinnä pään suojaksi. Se on kuitenkin myös mun silmää miellyttävä ja muutenkin tulee paljon käyttöön. Me likes!
Tulipas sekava teksti, mutta tällästä tällä kertaa!


You may also like

Ei kommentteja: